top of page

Olie-/ontspanningsmassage

Mumsabai-olie-ontspanningsmassage-1
"Een zegen voor pijnlijke spieren"
Mumsabai-olie-ontspanningsmassage-2

Bij deze vorm van massage wordt warme massageolie gebruikt. Door het uitvoeren van zachte tot stevige knedingen ontspannen de spieren en huid zich. Spierspanningen verdwijnen door het masseren en de lichaamsenergie neemt toe. Zo ontstaat er een gevoel van welbehagen alsof alle zorgen voor even niet bestaan.

Na de massage voel je je weer opgefrist en ontspannen. De oliemassage is puur gericht op ontspanning. Er worden dan ook een aantal verschillende massagetechnieken door elkaar gebruikt. Het diepere weefsel en spieren wordt hiermee niet bewerkt. De massage is uitermate geschikt om te ontstressen en uw lichaam en geest de ontspanning te geven die het nodig heeft. Het bevordert de circulatie van het bloed en vermindert spierpijn. Tijd om uzelf te verwennen!

Mumsabai-olie-ontspanningsmassage-3

Een mix van Thaise en oliemassage is de meest geschikte behandel methode bij stress en vastzittende spieren. Het zachte rekken en strekken van de spieren, tezamen met strijkende bewegingen en kruidenoliën is een zegen voor pijnlijke spieren.

Mumsabai-olie-ontspanningsmassage-4
bottom of page